Vore kul med en fotbollsresa till Spanien

Fotboll, det är ju grymt kul att uppleva på plats så att säga. Jag åker gärna på olika matcher här i Sverige när det finns möjlighet. Men jag skulle vilja ta en fotbollsresa lite längre bort. Jag har varit i England ett par gånger, men funderar på att hitta fotbollsresor till Spanien i år. Har sett på nätet att det är just fotbollsresor till Spanien, England och Tyskland som är det allra vanligaste. Men det är nog för att det i dessa länder är rätt stort med just fotboll och att många matcher i Champions League eller World Cup spelas där.

Hitta en färdig resa

Det enklaste är nog att leta efter en färdig resa där allt ingår. Då tänker jag resa, boende så väl som biljetter till fotbollsmatcher. Ska man boka allt på egen hand, så är det lite mer jobb bakom tänker jag. När jag åkt till England har det varit som ett paket man bokat. Det borde det även vara om man åker till Spanien.

Uppleva den spanska kulturen

Om man åker på en fotbollsresa till Spanien så kan man ju passa på att njuta av landet för övrig med tänker jag. Sangria, goda öl, god mat, tapas, och sånt ni vet. Ska se om det kan finnas en resa där det finns gott om tid över att även uppleva den spanska kulturen mellan matcherna. Få lite sol och bad med när man ändå är där!

 

17 Feb 2019