Nytt sätt att rekrytera på

När företag behöver ha fler medarbetare, så krävs det ju att man gör en så kallad rekryteringsprocess. Detta kan ske internt inom företaget eller att man anlitar ett rekryteringsföretag som gör det åt en. Numera finns det dock lite nya sätt att rekrytera på. Du kan välja att använda GigStep med en ny rekryteringsprocess

GigStep föredrar att kalla sig för konsultbolag. De har en bra plattform för personer som söker jobb så väl som för företag som söker arbetskraft. Du kan därmed välja att anställa någon fast eller för en visstidsanställning så väl som du kan testa att använda dig av giggare eller frilansare, eller konsulter som de ibland kallas hos andra rekryteringsföretag.

En annorlunda process att rekrytera med 

Det som Gigstep har att erbjuda, det är att du kan testa på hur du och en framtida medarbetare funkar ihop innan du rekryterar.  Du kan få en giggare som börjar hos dig, som en konsult, det på deltid, heltid, för en kort period eller bara vid behov. 

Märker du sedan att denna giggare passar perfekt, så kan du anställa denna person. Är det inte en bra match, så kan du testa att ta in en ny giggare. 

Hitta rätt medarbetare

Att hitta rätt medarbetare är viktigt. Mycket måste stämma. Att då ta en efter en eller två intervjuer kan vara riskfyllt. Då är det bättre att få testa på en giggare för att se hur ni matchar varandra.

21 Apr 2023