Vem städar hemma hos er?

Hur fördelar ni städningen där hemma? En del jag känner, de tycker att det är kvinnan som ska städa det mesta. Nu tycker jag inte det är riktigt rätt, det är en gammal förlegat synsätt det där. Nog för att kvinnor förr kanske var de som stod för städningen mycket, men det berodde då ofta på att de förr kanske var hemmafruar. Då var det ju en del av deras "jobb". Idag är det ju ofta så att både kvinnan och mannen har jobb att gå till. Då ska man även dela lika på städningen tycker jag. Så gör vi här hemma. Men vi har allt tankar på att anlita en städfirma. En sådan finns på stadcompaniet, som även utför flyttstädning Malmö. Är ju rätt skönt att få den hjälpen. Jag har testat att få städhjälp en gång, då i samband med flytt. 

Städfirmor kan städa det mesta

Det som är så bra med städfirmor idag är att dessa kan anlitas av privatpersoner så väl som företagare. Den som behöver kontorsstädning Malmö kan få det, precis som det går utmärkt att få hemstädning, eller visningstäd. Sedan finns det även tillval som fönsterputs med mera, oftast.

Det kan vara skönt att få städhjälp och det oavsett om man är ensam, sambos, eller har stor familj. Just att kunna göra andra saker på helgen än att städa en massa är inte fel. Man frigör en massa tid på att anlita en städfirma och det utan att det kostar allt för mycket pengar. 

3 Oct 2022