Stora kläder för sport

  

 

Här finns den äntligen – affären med sportkläder för dem som drar XL storlekar. Det är svårt att hitta tillräckligt stora kläder för dem som antingen är längre eller större än genomsnittet, framför allt sportkläder är svåra att hitta. Skor likaså. Tar tacksamt emot tips på skor för stora storlekar.

Till sist hittade vi på nätet

Vi hittade efter tips, en klädesaffär på nätet. Här finns mycket för stora och långa män. Förutom sportkläder kan man hitta snygga kläder i storlekarna 2XL-8XL, jeans i storlekarna W40-W70. Här finns snygga kostymer, tröjor, kostymer, sport- och arbetskläder. Det är välbehövligt. Här kan du vara trygg med att hitta din storlek.

Finns bra priser på nätet

Just nu är det rea och flera kläder kostar mindre än hälften av det ursprungliga priset. Här hittar du kläder för alla väder, som ordentliga regnkläder, skidjackor, linnen och jaktkläder i bra material. Det som fattas är skor för större storlekar. Än har vi inte hittat tillräckliga skor, förutom att man blir tvungen att beställa skor från USA. Vill har tips på stora storlekar på skor!

18 Oct 2017