Roliga idéer för killkvällen

Att ha hem grabbarna för en killkväll eller grabbkväll är inte fel. Men vad ska ni hitta på? Här kommer ett gäng med tips! Ska du bjuda på något? Varför inte köpa hem löjrom från lojromsexpressen.se och gör löjromschips!

Ölprovning

Att testa öl tillsammans är kul och det går ju att göra hemma! Det är bra att köpa hem en massa olika sorters öl, inte de "gamla vanliga". Det finns även tips på nätet hur du ska göra!

Spelkväll

Föredrar du en joystick framför en hockeyklubba eller fotbill och har flera vänner som gillar att spela tv spel de med? Då är det inte fel att satsa på en kul spelkväll. Det är inte ett måste dock att spela tv spel, utan det går minst lika bra med vanliga brädspel också för den delen.

Fråga deltagarna om deras dryckespreferenser i förväg och fyll på med vad de gillar att dricka. Samt satsa på goda tilltugg!

Sportkväll

Om du är en fotbolls-, basket-, baseboll-, bilracing-, hästkapplöpnings-, hockey- - infoga din favoritsport här - fan, ja då är det ju givet att ha en sportkväll med grabbarna. 

För att arrangera en fantastisk fest - du gissade rätt - mat och dryck är framträdande. Att hitta rätt plats är också viktigt. Det är visningsområdet framför din platta skärm som har den bästa bildkvaliteten. Detta kan kräva att möblerna flyttas lite. En annan fin touch är att skriva ut en lista över statistik, fakta och siffror för den aktuella spelsäsongen samt ett schema över framtida tv-sända evenemang. 

23 Jan 2023