Haft en fantastisk jul

Så var det åter igen januari! Hur har ni haft det över jul och nyår? Jag får säga att jag haft det riktigt bra. Vi var hos släktingar över julen och firade. Det var massa snö, så en del ute med har det vart, åkt lite skidor och sånt. Julafton var fin den, jag fick dels en kikare, dels en resa till England till sommaren för att se fotboll. Den kikaren från Handla Digitalt jag fick, den passar ju  bra att ha med då, för då kan man se i den om man hamnar långt upp på läktaren. Sen är det alltid bra att ha en kikare till annat med så klart.

Längtar efter vår och sommar nu

Nu när man passerat julen och nyår, så är det ju så att man längtar efter värme igen. Det är som om att man skulle kunna ta bort dessa trista vintermånader i början av ett år tycker ni inte? I och för sig har vi planerat att åka på en solresa i februari, mars eller så, men ändå! 

Köra igång med fotboll

Tänkte till våren med se om jag inte kan börja sparka lite boll igen på egen hand. Är ju kul att göra och inte bara titta på. Det går ju att gå med Korpen om inte annat. Det är inte fel att röra på sig överlag, och fotboll gör ju att man gör det, samtidigt som man har kul!

2 Jan 2019