En plats för avkoppling

Jag bodde på ett hotell för ett tag sedan och där hade de så sköna kontinentalsängar. Jag blev sugen på att byta ut sängen här hemma, så när jag kom hem så kollad jag runt på nätet efter olika sorters sängar. Just kontinentalsäng är något som verkar blivit riktigt populärt hos många, men inte så konstigt kanske, de är bekväma och de har börjat kosta allt mindre i pris med. Det lutar åt att om jag ska välja mellan sängar att jag tar en kontinental.

Sängar på nätet

Det fanns många sängar på nätet och jag hittade en butik, wegot.se. Där kan man beställa sin säng och få hem den. Nackdelen är väl att man inte kan testa den innan, om man nu inte åker till Malmö, där de har en butik. Men, man kan skicka tillbaka sängens madrass om man inte är nöjd med mjukhet/hårdhet i alla fall. Det är ju bra. Så ja, det luitar nog att beställa en säng på nätet och kasta den gamla jag har, den har många år på nacken. Sängen sover man ju i och tillbringar mycket tid i, så det är viktigt att den är bekväm och inte allt för sliten, så det är  bra att se till byta sängen nån gång i livet i alla fall, säkert flera gånger.

WeGot har inte bara sängar förresten, de har en massa möbler så kolla in deras sida om du också behöver en säng eller någon annan möbel till hemmet.

15 Feb 2018